SIKÓ GÁBOR

 info@sikogabor.hu

The Sims 2 Ultimate Collection ingyen az Origin-en

2014. július 23.
Sikó Gábor

The Sims 2

A Sims 2 idén vált 10 évessé, ezért az Electronic Arts (EA) úgy döntött, hogy leveszi kezét gyermekéről és nem pátyolgatja tovább.
Cserébe azoknak, akik már aktiválták a játékot Origin-en, automatikusan a The Sims 2 Ultimate Collection (The Sims 2 Komplett Gyűjtemény) verzióra bővítik a játékot, mely külön nem válik megvásárolhatóvá!

Ez a verzió tartalmazza a The Sims 2 alapjátékot, az összes kiegészítőt és az összes bővítményt, letölthető apróságokat (Stuff Pack).

Azok sem maradnak ki a jóból, akiknek nincs meg legalább az alapverzió!
Ugyanis 2014. július 31-ig bárki ingyen aktiválhatja az Ultimate Collection-t az Origin fiókjában!
Csak annyit kell tennetek, hogy elindítjátok az Origin klienst és a bal felső sarokban lévő "Origin" feliratú menüre kattintotok, azon belül pedig a "Termékkód beváltása..." menüpontra és a megjelenő ablakban a termékkód mezőbe beírjátok: I-LOVE-THE-SIMS, majd a tovább gombra kattintotok, elfogadtok mindent és kész is!

Előfordulhat, hogy nem jelenik meg azonnal a játékgyűjteményben a The Sims 2 Komplett gyűjtemény, nem kell aggódni, csak várni kell egy kicsit!

Aki nem rendelkezik Origin fiókkal, ITT letöltheti a klienst és a telepítés után elindítva azt, regisztrálhat egy fiókot, vagy ITT is megteheti böngészője segítségével!