SIKÓ GÁBOR

 info@sikogabor.hu

Team Fortress 2: Mann vs. Machine utolsó adag információk

2012. augusztus 16.
Sikó Gábor

Team Fortress 2: Mann vs. Machine

A Team Fortress 2-höz érkező Mann vs. Machine tartalomfrissítésről három napon át csöpögtették az információkat.
Kedden és szerdán meg is írtam őket, és most csütörtökön elérkezett a harmadik nap!

A mai nappal felfedte nekünk a Valve, hogy kapunk 35 új achievement-et, egy harmadik pályát, mely a Decoy nevet viseli, egy "Mann Up!" nevű fizetős játékmódot, és megvásárolhatjuk Archimedes-t, a Medic kedvenc galambját plüssállat formájában.

 

Mann up!
Ez egy fizetős játékmód, melyet hivatalos Valve szervereken játszhatunk.
Ezen belül találjuk az un. "Tour of Duty"-t, amely egy feladatgyűjtemény, melyben három térkép és különböző feladatok várnak ránk. Minden pályához három feladat érhető el, 1 normál és 2 nehéz fokozatú.
Minden egyes feladat elvégzésével kiegészítőket, szuveníreket kapunk, melyek a robotok darabjai és karaktereink viselhetik őket.
Az összes feladat végeztével pedig egy ritka tárgyat dob nekünk a rendszer. Ezek a ritka tárgyak és a feladatok után kapott kiegészítők, csakis kizárólag a "Mann Up!" módban szerezhetőek meg, viszont szabadon lehet velük kereskedni.

A fizetés úgy történik, hogy a Mann Co. Store-ban 0,74€-ért kell vásárolni egy jegyet (Tour of Duty Ticket), mely egy feladat elvégzésére jogosít fel.

Tour of Duty BadgeA fizetés után kapunk egy "Tour of Duty Badge" nevű kitűzőt, amelynek segítségével nyomon követhetjük, hogy hogyan haladunk a feladatok teljesítésében.
Ha végigcsináltuk az összes feladatot, akkor szintet lép a kitűző és újra nekieshetünk a feladatok teljesítésének.

Amennyiben nem sikerül teljesítenünk egy feladatot, vagy megszakad a kapcsolat, a jegyet nem veszi el tőlünk a rendszer és újra próbálkozhatunk, továbbá a már teljesített feladatok újrajátszásáért nem kell jegyet fizetnünk.

Squad Surplus VoucherLehetőségünk van még 1,49€-ért "Squad Surplus Voucher"-t venni, melynek lényege, hogy a feladat teljesítése után mi és csapattársaink egy újabb tárgyat kapunk az alapból megjáró mellé.

Jelenleg egy "Tour of Duty" található a "Mann Up!" módban, de a jövőben újabbak fognak érkezni.

 

A harmadik pálya

Decoy

A Decoy nevű pálya arra hivatott, hogy a robotokat átverve, elhitesse velük, hogy itt található a Mann Co. főhadiszállása!
Ugyanis a robotok nem tudnak hazudni, ezáltal könnyen becsaphatóak.
A robotok mindenre támadnak, aminek köze van a Mann Co.-hoz.
Ezeket használja ki a pálya, ahol hamis táblák és feliratok hivatottak a megtévesztésre.

Természetesen rengetegen várták az új frissítést, melynek következtében nagyon nehéz volt bejutni egy-egy szerverre.

Érdekesség még a frissítéssel kapcsolatban, hogy már legalább két éve elkezdték a fejlesztését és folyamatosan szivárogtatták az információkat különböző "easteregg"-ek formájában különböző pályákon, melyeket sokan meg is találtak. Szóval már két éve találgatta a közösség, hogy mire készülhet a Valve.

Mára már tudjuk! :D

forrás