SIKÓ GÁBOR

 info@sikogabor.hu

Rémtörténetek GameStar nyereményjátékra (2009) 18+

2012. május 13.
Sikó Gábor

F.E.A.R. - Alma

Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott!2009-ben volt a GameStar-nak egy nyereményjátéka, melyben hozzászólásban lehetett beküldeni rémtörténeteket, amikkel nyerni lehetett.
Sajnos nem sikerült a GameStar-on megtalálnom az akkori cikket, de alább olvashatjátok az általam beküldött történeteket.
Sajnos egyikkel sem nyertem! :(

Az Alma
2009.02.16 - GameStar szerkesztőség:
Mindenki szorgosan olvassa a rémtörténeteket, hogy kedvenceiket kiválogassák, majd közösen eldöntsék melyik alkotás érdemli a F.E.A.R. 2 nyereményt.
Hirtelen vérfagyasztó sikoly hallatszik .
Összeszalad a csapat csak egy valaki hiányzik, Duncan!
Rövidesen meg is találják élettelen testét számítógépe előtt, kezében egy almával.
Ekkor egy újabb sikoly hallatszik, újabb áldozat.
Ender az, a mosdóban tükör előtt hullamereven állva, arcán rémület, kezében alma.
Ekkor újabb vérfagyasztó sikoly hallatszott. Mindenki a hang irányába szaladt, mely az ebédlőből jött.
Mazur ült az asztalnál, bőre falfehér, arcán rémület.
Egyik kezében beiglit, másikban almát szorongatott.
Újabb visítás és halálhörgés szakította félbe a mély döbbenetet. A megmaradt kis csapat Flatline kolléga holtestére bukkant, aki kezében egy almát szorongatott. Mindenki értetlenkedett a történteken, szólalni sem mertek a félelemtől. Ám ekkor észrevették, hogy Flatline kamerája be van kapcsolva. Gyorsan visszatekerték a szalagot és elkezdték nézni. Szeretett kollégájuk utolsó perceit nézték, aki épp a műveket olvasta, hogy kiválassza a neki legjobban tetszőt. Ekkor megjelent egy kislány. Szép hosszú fekete haja, fehér bársonyos bőre és angyali tekintete volt. Ruhácskáján kis kitűző volt melyen ez állt: Alma.
Kezében kis kosárkát tartott, melyben gyönyörű érett almák voltak. Meg is kínálta egyel Flatline-t, majd édes hangon megkérdezte: "Ugye én nyerek?"
Flatline mosolygott, tudta a kislány úgysem nyerhet. Ebben a pillanatban a fiatalember arca eltorzult, mintha valami szörnyűséget látna, majd falfehérré vált és többé nem hagyta el hang a torkát.
A szalagnak itt vége. Mindenki megrémült, már-már visítanának félelmükben, de nem tudnak, mindenki futni akar, el innen messzire, de ekkor egy édes hang megszólal a hátuk mögül: "Ugye én nyerek?"...

 

A teszt

Duncan örült, hogy letesztelheti a F.E.A.R. 2-őt.
Későeste a sötétben, 5.1-es fülessel a fején boldogan vetette bele magát a játék tesztelésébe.
Elámult a lélegzetelállító grafikán, az effekteken, a hanghatásokon. Szinte érezte Alma jelenlétét a szobában, libabőrös lett. Csak ámult, hogy milyen élethűek a hangok. Mintha tényleg ott a szobában, körülötte történne minden. A robbanások, golyósüvítések, halálhörgések és a szörnyek hátborzongató hangjai.
Szinte a szeme sarkából látta Alma alakját.
Duncan, mikor befejezte a tesztelést elégedett mosollyal vette le fülesét fejéről. Ám amikor ki akarta azt kapcsolni rémülten vette tudomásul, hogy az be sem volt kapcsolva. Gyorsan felkapcsolta a lámpát és ekkor vette észre, hogy padlószőnyegébe egy kislány lábnyomai égtek bele, mely lábnyomok körbejárták a székét melyben ülve a játékot tesztelte.

 

Béla

Béla egyik este sétál hazafelé a munkából mikor látja, hogy egy nő sikítva rohan. Csodálkozik, hogy mi lehet a nő baja, épp szólna neki mikor a nő hirtelen megáll, mintha falnak ütközne, majd a levegőbe emelkedik vagy 3 méter magasba, és vér kezd ömleni a szájából, ezután a gyomra felszakad, a belei az úttestre ömlenek. A semmiből ördögi kacaj hallatszik és a nő kivérzett teste visszazuhan a földre. Bélának egyből Freddy Krueger munkásága jut eszébe és megszaporázva lépteit falfehéren hazafelé siet a kihalt utcán. Közben előveszi mobilját és idegesen beüti a 112-őt. Ekkor egy rémísztő hang szólal meg a telefonjában: "Tudom mit tettél tavaly nyáron!" Béla ijedtében eldobja a telefont és rohanni kezd. Épp a temetőhöz ért amikor fura morgó és visongó hangokat hall.
A sírok felé tekint és látja, hogy egy horda zombi éppen egy csapat diáklányt tép szét, akik szellemet idézni mentek ki a temetőbe.
Béla, ekkor meleget és büdöset érzet, ami végigfolyt a lábán. Rájött, összesz.rta magát. Béla akkor már visítva rohant, miközben barna csíkot húzott maga után a járdán. Béla ekkor hírtelen lemerevedett és vakító fehér fényt látott és elvesztette eszméletét.
Mikor magához tért kis szürke űrlényeket látott miközben testét feldarabolták és belső szerveit a gázrezsójukon sütögették. Béla ekkor szembesült azzal, hogy fejét egy hermafrodita nő testére varrták!